Naturlig bränna hemma i badrummet med brun-utan-sol

Med Dr.Belter Self-Tanning Mousse får du en solkysst hud utan sol, när som helst. Både i ansiktet och på kroppen. Mjukt och luftigt brun-utan-sol-skum med Dr.Belter® Caramel Teint Complexion (socker­molekyler som reagerar med ägg­viteämnena i hudens översta lager) ger en fin, naturlig och hälsosam ­solbränna. Du uppnår den nivå på hudton du föredrar genom att upprepad applicering. Dessutom har skummet en neutral doft.

Brun-utan-sol reagerar med horncellerna i överhuden, därför är en jämn överhud avgörande för resultatet. För att förbereda huden använd regelbundet en peeling. Tänk särskilt på torra områden som hälar, knän och armbågar. Rengör huden noga innan varje användning. Föredragsvis använd rengöringsgel eller skum. Och var noga med att ta bort deodorant. När du lagt på skummet jämnt kan du efter någon minut applicera en fuktkräm för att ytterligare jämna ut resultatet. Glöm inte att tvätta händerna efter att du använt brun-utan-sol. 

Har du tur får du med en fin borstpensel i form av en fisk med på köpet. Den underlättar appliceringen och ett jämnt resultat.

  • Solbränna utan skadliga UV-strålar
  • Ger en gradvis, naturlig utveckling på solbrännan
  • Den vattenfasta tonen håller i flera dagar och avtar i takt med den naturliga deskvamationen på huden
  • Hudidentiska mjukgörande faktorer och hamamelis vårdar huden
  • Förvara produkten i rumstemperatur och använd upp den på en säsong!

Tips! För ett mildare resultat, blanda skummet med din ansiktskräm eller body lotion.

För mer information om produkterna, Dr.Belters övriga sortiment med 11 olika serier, eller om du är intresserad av att bli återförsäljare är du välkommen att kontakta oss. 08-776 00 33 eller mejla.

Dela inlägget: