Intervju i medlemstidningen Hudterapeuten nr. 5

I SHR’s (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) medlemstidning Hudterapeuten, nr 5, har Nathalie Koverman skrivit ett stort medlemsreportage om oss. På sidorna 80-83 berättar hon om resan vi som leverantör gjort och gör, om hur det startade med min mamma Brittmarie för många år sedan. Och hur jag, Elina och min man Janne, tillsammans med Inger Brandt, hudterapeut, tar företaget vidare och jobbar för en bra kontakt med våra kunder och för att leverera Dr.Belters fina hudvård till hela Sverige.

”Resultat, hållbarhet och kunden i fokus. Hudologi är agenturen som lever och levererar hudvårdsprodukter och service som de lär. Med korta beslutsvägar och mycket hudvård och kompetens för pengarna, tillhandahåller Hudologi märket Dr.Belter som kombinerar innovativa resultatinriktade produkter med ett modernt hållbarhetsperspektiv.”

Så inleder Nathalie medlemsreportaget om oss. Och målar vidare om Hudologi och oss som personer och hur vi jobbar, märket Dr.Belter och produkterna vi arbetar med.

”Dr.Belter är inget eko-märke utan ett högkvalitativt resultatinriktat märke med ett hållbarhetsperspektiv, som jag tycker är väldigt spännande och aktuellt.”

Bakgrund, företaget och märket Dr.Belter

Här beskrivs vår bakgrund, hur mamma grundade företaget 1982, först som salong, för att sedan ta in en agentur. När mamma blev sjuk hjälpte jag henne några dagar i veckan och när hon gick bort alldeles för tidigt och alldeles för fort bestämde jag mig, tillsammans med min man, för att ta över företaget, ta hand om kunderna och fortsätta leverera Dr.Belters produkter. Inger Brandt som var mamma väninna och en av de första kunderna på Dr.Belter i Sverige, bestämde sig för att hjälpa oss. 

”Jag har känt Elina sedan hon var liten och för mig var det självklart att ställa upp när hon behövde hjälp. Jag har ju jobbat med Dr.Belter sedan det kom till Sverige och tycker det är ett fantastiskt roligt och proffsigt märke att arbeta med. Det ger fina resultat och det finns så många valmöjligheter att man aldrig ledsnar.”

Säger Inger Brandt.

Dr.Belter har 11 olika serier för olika behov att jobba med. Sortimentet av behandlingsprodukter är väldigt stort. Och vi säljer inte Dr.Belter på nätet.

Vi som leverantör finns här för dig som kund. Läs om oss och Dr.Belter, slå en signal om du undrar något. 

Läs hela reportaget här:

hudterapeuten5_2018_intervjuServicemedlem_80_83

För mer information om produkterna, Dr.Belters övriga sortiment med 11 olika serier, eller om du är intresserad av att bli återförsäljare är du välkommen att kontakta oss. 08-776 00 33 eller mejla.

Dela inlägget: