Professionell fotvårdsserie

Våra fötter bär oss hela livet. Med »Samtea®« Medi-feet kan du tacka dina fötter med väldoftande vårdande fotprodukter som består av en kombination av traditionella örtmedicinska ingredienser, rika, naturliga oljor samt avancerade aktiva ämnen som kärlstärkande Legactif® och mikrosilver. En variation av krämer och mjuka skum ger varje fot exakt den fotvård den behöver.

Serien består av fyra olika krämer/balmer, två mousser med olika inriktning, en intensivvårdande kräm samt en spraydeo. Samtliga fyra balmer och de två mousserna innehåller stärkande och doftavvisande trollhassel, mjukgörande och läkande allantoin, återuppbyggande pantenol och det patenterade Legatif® som har antiinflammatoriska och kärlstärkande egenskaper. Utvalda ämnen därutöver ger varje balm och mousse sin egen specifika inriktning. Sensitive Silver Foot Balm och Diabetic Plus Foot Care Mousse är speciellt anpassade för extra känsliga fötter.

Fotkrämen med antiinflammatorisk kamferolja och salicylsyra är till för partiell applicering och motverkar effektivt förhårdnader. Fotdeon i sprayform har en behagligt kylande effekt och antibakteriella egenskaper med skägglav och citronolja.

Härliga, friska dofter av aromatiska eteriska oljor stimulerar alla sinnen vid applicering.

Our Feet carry us our whole life… Thank them with professional foot care solutions – Medi-feet”

UTAN
 • Mineral- och silikonoljor.
 • Parabener och PEG.
 • Animaliska ingredienser med undantag för lanolin från ull.
 • Mikroplaster och palmolja.
MED
 • Naturliga ingredienser.
 • Råvaror från certifierade ekologiska odlingar.


Översikt
 • Citrus Fresh Foot Balm, 100ml
 • Chlorophyll Activ Foot Balm, 100ml
 • Sensitive Silver Foot Balm, 100ml
 • Callus Reducing Foot Balm, 100ml
 • Diabetic Plus Foot Care Mousse, 125ml
 • Aqua SPA Foot Care Mousse, 125ml
 • Callus Control Intense Foot Cream, 30ml
 • Bio Vital Foot Deodorant Spray, 100ml
 • Orange & Eucalytus Foot Bath (endast salong), 500ml

»Samtea®« Medi-Feet – produkter

»Samtea®« Medi-Feet Citrus Fresh Foot Balm

Mjukgörande och uppfriskande fotbalm.

»Samtea®« Medi-Feet Citrus Fresh Foot Balm är en sammetslen och uppfriskande fotkräm med doft av citrus. Med fuktgivande och mjukgörande ämnen som hudidentisk hyaluronsyra och urea, baobabolja och allantoin samt mentyllaktat som har en kylande effekt samtidigt som det motverkar bakterier. Innehåller urea 2%.

»Samtea®« Medi-Feet Chlorophyll Active Foot Balm

Stabiliserande och återuppbyggande fotbalm för aktiva fötter.

»Samtea®« Medi-Feet Chlorophyll Active Foot Balm är en balanserande och regenererande fotkräm med fräsch doft av apelsin och ­frisk mint. Fotbalmen är framtagen för sportiga fötter för att motverkar fotsvett och odör. Klorofyll och islandslav återfuktar torr och grov hud med hyaluronsyra och baobabolja som också motverkar fotsvamp. Fytokomplex har en vävnads- och kärlstärkande och antiinflammatorisk effekt samt arbetar mot “tunga ben och fötter”.

»Samtea®« Medi-Feet Sensitive Silver Foot Balm

Näringsrikt och skyddande fotbalm för känsliga och diabetesfötter.

Närande och mjukt balm vid känslighet och diabetes. Antibakteriell med mikrosilver som också stöttar hudens egen skyddsbarriär och hjälper till att minska fotlukt. Hyaluronsyra återfuktar huden, näringsrik baobabolja håller huden smidig och motverkar fot- och nagelsvamp och allantoin verkar lugnande. Dr.Belter »Samtea®« Medi-Feet Sensitive Silver Foot Balm innehåller inga essensiella oljor, parfym eller färgämnen.


Är du intresserad av Dr.Belter Cosmetic är du välkommen att höra av dig till oss. 08-776 00 33 eller mejla!
Dr.Belter Cosmetic
I Dr.Belter finns en bred variation av hudvårdsprodukter för alla hudprofiler och behov. I Dr.Belters övriga sortiment finns över 170 produkter uppdelat på 11 olika serier. Kontakta oss för mer information.
Dela inlägget: