Professionell avancerad hudvård

Med innovativa aktiva ämnen och naturliga råvaror

Dr. Belter organiskt hudvårsdmärke för hudterapeuter


Dr. Belter är ett professionellt hudvårdsmärke med effektiva resultatinriktade produkter tillverkade av förstklassiga naturliga råvaror och avancerade aktiva ämnen. Dr. Belters exklusiva hudvårdskoncept möter behovet hos den moderna människan som vill ha synbara effekt – men samtidigt konsumera ekologiskt och naturligt.

Märket omfattar ett komplett sortiment med 11 produktserier, mer än 150 produkter, för optimal och metodisk behandling av alla hudtyper och olika hudtillstånd – för såväl professionella behandlingar som hemmabruk.

Dr. Belter har snart 40 års erfarenhet inom kosmetisk forskning och utveckling för professionell användning, med försäljning i 35 länder världen över.

Översikt Dr. Belter

  • Resultatinriktad hudvård genom effektivt naturligt innehåll och biokemisk forskning.

  • 95-100% naturligt innehåll.

  • Fritt från mineraloljor, silikoner och parabener.

  • Inga kemiska färgämnen, parfymer eller konserveringsmedel.

  • Dermatologiskt testat.

  • Stor andel ekologiskt innehåll.
    Se GreenTec Concept


Komplett salongsmärke:

Serier för alla hudtyper
produkter

Dela:

Resultatinriktad hudvård i utvecklingens framkant

GreenTec ekologisk hudvårdsmärkning

Vad betyder Dr. Belters GreenTec-märkning?

De senaste åren har Dr. Belter utvecklat konceptet GreenTec. Det betyder att ingredienserna i största möjliga mån är från ekologiska kontrollerade odlingar och att de ­kombineras på ett unikt sätt med innovativa promedicinska aktiva ingredienser. Många ­serier är redan GreenTec-märkta och arbete pågår med att alla serier så småningom ska få GreenTec-klassificeringen – resultatinriktade, rättvisa produkter med ekologiskt innehåll och högsta verkan.

Professional Care Concept

Tysktillverkade DR.BELTER® COSMETIC är resultatet av över 35 års forsknings- och utvecklingsarbete av Dr. Clemens Belter, som är doktor i biokemi. Det professionella hudvårdskonceptet baseras på traditionella och vetenskapliga grunder i kombination med naturliga ämnen med biologisk ursprung från växter och marina extrakt.

Alla produkter förbättras kontinuerligt i enlighet med den senaste kunskapen inom kosmetisk vetenskap. All forskning och utveckling sker i företagets eget laboratorium.

Forskning och regelbundna kvalitetskontroller

Alla produkter framställs på ett vetenskapligt sätt i DR. BELTER® COSMETICS’s laboratorier och genomgår regelbundet noggranna kvalitetskontroller och tester. Produkterna tillverkas och kvalitetssäkras innan de tappas upp och förpackas på den egna anläggningen i Braunschweig, Tyskland. Det ger full kvalitetskontroll över hela ledet.

professionellt ekologiskt hudvårdsmärke

Komplett märke med 11 serier för behandling av alla hudtyper och olika hudtillstånd

Den stora variationen av salongs- och försäljningsprodukter gör det möjligt att skapa ett individuellt hudvårdskoncept för alla hudprofiler. Varje serie är färgkodad för enkel översikt och du hittar en serie för varje hudtyp.

Hudkräm utan parabener, silkoner och mineraloljor

Helt utan kemiska parfymer och färgämnen eller artificiella konserveringsmedel


Ansvarsfull hantering och biologiskt innehåll

Den grundläggande filosofin är att skapa effektiva produkter som innehåller högkvalitativt biologiskt råmaterial med dokumenterad verkan. Verksamma, rena och effektiva produkter som är bra för dig och vår natur.

Hudvårdsprodukterna från Dr. Belter är fria från parabener, mineraloljor, silikoner och innehåller 95-100% naturliga ingredienser. Dr. Belter har helt uteslutit kemiska parfymer, kemiska färgämnen och alla kemiska konserveringsmedel. Det gör Dr. Belter till ett givet val för människor med allergier och känslighet för kemiska substanser. De återstående, upp till 5% av innehållet, är promedicinska högaktiva ämnen som är dermatologiskt testade.

Dr. Belter serier

Linie »N«

För ungdomlig hy

Skonsam hudvård för ung hud eller för den som just börjat använda professionell hudvård.

Bio-Classica

Lyxig serie för alla hudtyper

Balaserande och fuktgivande hudvård vid de första linjerna. Serien för den moderna kvinnan som vill ha en sensuell och lyxig känsla.

Sensi-Bel

Mild serie för känslig hy

Hudvård utan parfym, konserverings-  eller färgämnen för mycket känslig hud och för hud med ytliga, känsliga blodkärl.

Stimula®

Anti-Aging för mogen hy

Återuppbyggande serie med dyrbara växtlipider och aktiva ämnen som isoflavonoider, stamceller och patenterade Belisomer®.

Bel-Energen

Anti-aging för alla åldrar

Förebyggande och aktiverande ansiktsvård. Innovativ och trendig serie med växtbaserade Phyto-hormoner och högteknologiska komponenter.

Ocula®

Känslig hy runt ögonen

Rengöring och hudvård för den fina, ofta utsatta och känsliga huden kring ögonen. Verkar avslappnande, lugnande och minskar rynkor och svullnad.

Line »A«

För problemhy

Effektiva specialinriktade produkter för behandling av acne, inflammerad och oren hud. Reglerar talgkörtlarnas produktion och verkar lugnande.

Samtea® body&balance

Heltäckande kroppsvård

Bred serie med sensuella och holistiska koppsprodukter för en skön känsla och välgörande produkter för problemområden.

Intensa®

Specialprodukter för ansikte och kropp

Specialprodukter för särskilda behov och behandlingar: Peelingar, läppvård, handkräm, färgade krämer, fuktgel, massagebalsam.

Intensa® – Masker

Ansiktsmasker

Brett sortiment av masker för olika hudtyper och behov, både för salong och hemmabruk. Krämmasker, peel-off-masker, fleecemasker.

Intensa® – Ampullprogram

Ampuller

Omfattande ampullprogram för intensiv hjälp vid behandling av olika kometiska hudproblem. Rena och effektiva koncentrat. Även för hemmabruk.

Intensa® – MED

Kemisk peeling med fruktsyror

Professionellt koncept med exfolierande fruktsyror. Naturlig metod för hudförnyelse och för att behandla problematisk och solskadad hud.

Sun

Solkrämer och After Sun

Solskyddsprodukter med dubbelt skyddssystem. Flera olika faktorer samt After Sun för både kropp och ansikte. Passar även för barn.

Man

För manlig hudvård

Specifika produkter utformade för att passa den känsliga och krävande manliga huden. Motverkar effekterna av rakning, stress och förorening.

Deco Lash

Mild maskara för känsliga

En maskara helt fri från parabener, med näringsrika komponenter som hyaluronsyra och risvax. Perfekt för de som är överkänsliga.

Dr. Belter Accessoarer

Tillbehör och salongsutrustning

Kringutrustning med hög kvalitet som penslar, påsar, pannband, handdukar, koppningsglas m.m.

Intresserad av att bli återförsäljare?