Dr.Belter SUN solskydd är fria från doft- och färgämnen och innehåller både UVA- & UVB-skydd

Dr.Belter SUN solskydd för känslig hy är skön hudvård med ett effektivt skydd. Produkterna är snälla mot huden och enkla att applicera. Helt fria från onödiga färger och dofter som kan reagera på huden med solen. Inga mineraloljor, parabener eller silikoner. Men med högt skydd – det är det som är meningen med solprodukter. Både fysikaliskt och kemiska filter som skyddar mot UVA och UVB.

Dr.Belter solskydd för kropp och ansikte finns i SPF (Sun Protection Factor) 20, 30 och 50. SPF20 är medelhögt skydd, 30 är högt och 50 mycket högt. Smörj in dina barn med det och det syns inte att de varit i solen. För ansiktet finns även ett lättare elixir på liten pumpflaska med SPF30 som passar perfekt i handbagaget och i handväskan. Vårdande after sun för kropp och ansikte, tar hand om din solbränna, vårdar, läker och bibehåller en vacker och sund färg. I små praktiska pipettflaskor finns ett ultralätt aftersun-serum för ansiktet. Det svalkar och läker med kamomill, antiirritations- och cellförnyelsekomplex och är otroligt drygt. Måste provas.

  • Både UVA- & UVB-skydd med kemiska och fysikaliska filter.
  • Med biologiska cellskyddskomplex.
  • Passar även barn och allergikänslig hy.
  • Anti-age-produkter rika på antioxidanter.
  • Fria från doft- och färgämnen.
  • Fria från mineral- och silikonoljor.

Skyddande Ectoin®
Dr.Belter SUN solskydd innehåller det revolutionerande Ectoin® som skyddar huden. Det upptäcktes i öknen och de salta sjöarna i Egypten och är ett naturligt ämne som skyddar mikroorganismer från de skadliga effekterna av UVB- och UVA-strålning, torrhet och extrema temperaturer. På samma sätt främjar Ectoin® hudens inbyggda skyddssystem och skyddar hudcellerna från miljö-orsakad stress. Genom att binda vattenmolekyler och bilda fuktskal runt hudcellerna beväpnar Ectoin® huden mot uttorkning och gör huden mjukare och smidigare.

Tänk på att det bästa sättet att skydda sig från solen är att inte vistas i den så långa stunder, ha på sig kläder och solhatt. Och dricka mycket vatten. Ta hand om din hud.

För mer information om produkterna, Dr.Belters övriga sortiment med 11 olika serier, eller om du är intresserad av att bli återförsäljare är du välkommen att kontakta oss. 08-776 00 33 eller mejla.

Dela inlägget: