Du hittar Dr.Belter-gänget i monter E:11

Besök oss i vår monter på Hud- & Kosmetikmässan 2018, där avancerad hudvård möter ekologiska ingredienser i Dr.Belters produkter. Vi bjuder på en översikt av vårt fantastiska sortiment, spännande nyheter och varuprover. Eller kanske om du bara vill sitta ner en liten stund och vila dina mäsströtta ben, medans du får en skön handbehandling med WOW-effekt. Ta med dina frågor och kom förbi på en pratstund och be gärna om prov på produkter är intresserad av.

Hudologi på förra årets mässa, 2017.

Hudologi på Hud- och Kosmetikmässan 2017.

 

I vår monter djupdyker vi också ner i, och tittar lite extra på, nya Dr.Belter Intensa AquaSilk Treatment-kit och Sun Self-Tan Mousse som släpptes under våren 2018. Klart intressanta produkter som redan hittat ut på salongerna. Vi fokuserar också på vårt koncept GreenTec som Dr.Belter tagit fram – avancerade ingredienser i kombination med ekologiska råvaror. För vi tycker att det är så väldigt spännande. Att kunna få de fina resultaten som avancerad hudvård kan ge men samtidigt använda ekologiskt så långt det är möjligt, det är framtid det.

I år arrangerar SHR även den internationella CIDESCO-kongressen i samband med Hud- & Kosmetikmässan. Det kommer vara fullt ös på mässan, föreläsningar, tävlingar och uppvisningar. Och så alla montrar så klart med spännande produkter, maskiner, hudvård, make-up och allt som hör till. Nyheter och lanseringar, goodiebags och trevliga möten. Som hudterapeut eller studerande till, är mässan ett givet val. Anmäl dig till Hud- & Kosmetikmässan här!

Vi ses på plats!

Dela inlägget: