Suntronic Elektrokosmetologi

Innovativ forskning och ekologiska råvaror


AS 43 Suntronic är en elektrokosmetologisk behandlingsmetod för behandling av hudproblem och tillstånd som hudrodnader, pigmentfläckar, ärr, celluliter, orenheter och åldrande hud. Den ger elasticiteten tillbaka till slapp hud och stimulerar mikrocirkulationen.

Säkert, skonsamt och effektivt system, helt utan ingrepp, som ger utmärkt resultat tack vare kombinationen av apparat, professionella produkter och hemvårdsprodukter.

Läs mer om Suntronic behandlingsprogram och se videor här.

Översikt Suntronic

  • Skonsamma behandlingar av hudproblem helt utan ingrepp.

  • Enkel användning.

  • Låg investering som återbetalar sig snabbt.

  • Brett urval och kompletta program för olika problemområden. 

  • 100% ekologiska produkter.

  • Beprövad metod – över 40 års erfarenhet.


I Suntronic ingår:

• Apparatur AS 43 Suntronic
• Behandlingsprodukter
• Konsumentsortiment

Suntronic’s elektrokosmetologiska metod

Metoden stimulerar den fysiologiska processen av hudens föryngring och tillför nödvändig energi till huden. De elektriska fält som är skapade genom generatorn frigör en elektrisk laddning på aminosyrekedjan, vilken förstärker produktens verkan. Svagströmmen från generatorn påverkar endast den valda behandlingsprodukten och produkten ger i sin tur effekt på huden. 

Svagströmsgenerator AS 43 Suntronic kopplas med elektroder till huden och tillsammans med en joniserad behandlingsprodukt som läggs mellan elektroden och huden verkar strömmen på hudlagren.

Patenterad process

Behandlingarna är baserade på kombinationen av två mycket svaga elektriska fält. Det första alstras av generatorn och det andra av en proteinlösning som innehåller aminosyror, liknande hudens egna. Denna proteinlösning har genomgått en patenterad elektrokemisk process; den släpper ifrån sig energi, när den används i kombination med AS 43 Suntronic.

Som komplement till behandlingarna finns ett brett sortiment av produkter för hemanvändning för att förstärka effekten efter och mellan behandlingarna.

Mer än 40 års erfarenhet

Suntronic’s behandlingar för att lösa estetiska hudproblem är resultatet av studier genomförda av Formaggia sedan 70-talet. Det togs från början fram av två plastikkirurger som ville hitta ett skonsamt sätt att behandla ärren som blev efter ingreppen. Det utvecklades med tiden och blev Suntronic Professional, som idag ägs av Dermaser i Italien.

Suntronic behandling av hudproblem och tillstånd som hudrodnader, pigmentfläckar, ärr, celluliter, orenheter och åldrande hud.

Intresserad av Suntronic och elektrokosmetologi?

Kontakta oss